Hillewi gottfridsson

en prisbelönt frisör och makeupartist med över 8 års erfarenhet. Parallellt med att driva mitt företag Hillewihair i Stockholm har jag arbetat med utbildning och inspiration kring frisyr och styling. Genom åren har jag medverkat bland annat i tidningsreportage och radioprogram. Nu senast har man kunnat se mig i TV4 Nyhetsmorgon. Jag har en stark vilja och en drivkraft som har gjort att jag har tagit mig an utmanande uppdrag som landslagsfrisör, hårstylist inför photoshoots och fashionweek både i Stockholm och New York. 

Idag spenderar jag den största delen av min tid på salongen ELLUI i Stockholm och jag älskar mitt jobb!
Min nyfikenhet och passion har drivit mig att ständigt utveckla mitt kunnande. 

För mer information om salongen kika in på www.ellui.se
För att läsa mer om mina jobb gå in på samarbeten & mitt arbete

Hillewi Gottfridsson

c/o ELLUI

  • Södermannagatan 42, Stockholm
  • hillewi@hillewihair.com
  • 070 87 16 551